Laadukasta kotisiivousta

 

”Puhdas koti on viihtyisä ja sinne on miellyttävä tulla.”

Työihminen Oy:n Siivoomo tarjoaa asiakkailleen Espoossa ja sen lähiseuduilla luotettavaa kotisiivouspalvelua. Tarvitsetko kotiisi säännöllistä tai tilapäistä kotisiivousta? Siivoomosta saat kodin siivouspalveluita arkeasi helpottamaan:

  • perus- ja ylläpitosiivoukset
  • muutto- ja kertasiivoukset
  • ikkunanpesut

Tiedustelut ja varaukset

Soita nyt

045 – 617 8575

Siivoamme kotisi tarpeittesi mukaan luotettavasti ja tehokkaasti. Tarmokkaat siivoojamme käyttävät vain Siivoomon omia, puhtaita ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja siivousvälineitä (imuri, puhdistusvälineet, aineet, moppaustarvikkeet).  Siivoustyön minimiaika on kaksi tuntia. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä siivoustyöhön käytettävän ajan ja kohteet.

Hinnasto

  • 32,26 € /tunti maanantai, tiistai, keskiviikko + alv 24%, yht. 40 €/h
  • 33,87 € /tunti torstai, perjantai + alv 24%, yht. 42 €/h
  • seniorisiivous kuten yllä, mutta ilman arvonlisäveroa

Työihminen Oy:n Siivoomo on Espoon kaupungin kotisiivouksen palveluseteleiden palvelutuottaja ja asiakkaillamme on oikeus kotitalousvähennyksiin jopa 2400€ asti. Kysy lisää!

Kotitalousvähennys

Siivoustyöstä saa kotitalousvähennystä, kun työ tehdään omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien/isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Yritys, jolta ostat palvelun, pitää olla ennakkoperintärekisterissä kuten Siivoomo (y-tunnus 2691573-5), jotta saat kotitalousvähennyksen verotukseesi. Tarkista aina ennen kuin teet siivoussopimuksen, että yritys tai yrittäjä kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Ennakkoperintärekisteritiedot tarkistetaan netissä www.ytj.fi

Kotitalousvähennyksen määrä

Voit saada kotitalousvähennystä maksimissaan 2 250 euroa vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 euroa henkilöltä vuodessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten voit saada puolisosi kanssa yhteensä 4 500 euron vähennyksen. Jos 2 250 euron raja ei ylity, vähennys kannattaa hakea vain toiselle puolisolle. Silloin omavastuu vähennetään vain yhden kerran. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, voit vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamastasi laskusta työn osuus on 5 875 euroa (5 875 euroa x 40 %) – omavastuu 100 euroa = 2 250 euroa.

Saat meiltä kerran vuodessa koosteen ostamistasi kotitalousvähennyskelpoista palveluista veroilmoitustasi varten.

Palveluseteli

Palveluseteli voi olla yksi vaihtoehto järjestettäessä kotipalveluja. Espoossa palvelusetelin voi saada henkilö, joka muutoinkin olisi oikeutettu saamaan kaupungin kotihoitoa. Palvelusetelin myöntäminen perustuu yksilölliseen kotihoidon viranhaltijan tekemään palvelutarpeen arviointiin. Uudet asiakkaat tai omaiset voivat ottaa yhteyttä Espoon seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestoriin puh. 09 – 816 33 333 arkisin klo 9–15. Siivoomon palvelut löytyvät palvelutarjoajien listoilta Työihminen Oy -nimellä.

Siivoomon yhteydenottolomake (* merkityt pakollisia)

11 + 8 =

Call Now ButtonSoita meille